4 stukken zeewolffilet (à 150 g)
sap ½ citroen
2 sneetjes oud witbrood
100 g zachte geitenkaas
2 el zachte mosterd
200 ml kookroom
2 el bieslook, fijngeknipt
2 el olijfolie
zout en peper, versgemalen
Aan vis uit de oven heb je vaak weinig werk. Dit gerecht heeft ook maar vier stappen en zet je zo op tafel. Serveer bij dit gerecht lekker rösti of gebakken aardappeltjes en sugarsnaps.
H O O F D G E R E C H T
4 P E R S O N E N
M I N D E R D A N 3 0 M I N U T E N
B E R E I D I N G
1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
2. Wrijf de stukken vis in met citroensap, zout en peper en laat ze even liggen.
3. Verkruimel het brood heel fijn in de keukenmachine. Verkruimel ook de geitenkaas. Meng de mosterd door de room. Vet een niet te grote, lage ovenschaal in en leg de stukken vis erin. Schenk de room erover en verdeel hierover de geitenkaas, bieslook en het broodkruim. Sprenkel de olijfolie erover.
4. Schuif de schaal in het midden van de oven en bak de vis in 15-20 minuten goudbruin en gaar.
Lekker met rösti of gebakken aardappeltjes en sugarsnaps.
Blijf op de hoogte van nieuws & aanbiedingen