500 g zeewolffilet
2 el groene curry pasta
2 el vissaus
200 ml kokosmelk
Verse koriander, gehakt om mee te serveren
Hier heb je geen knoflooksaus bij nodig! Deze groene curry smaakt heerlijk bij zeewolf en is makkelijk te gourmetten.
L U N C H, V O O R G E R E C H T
4 P E R S O N E N
M I N D E R D A N 3 0 M I N U T E N
B E R E I D I N G
1. Snijd de zeewolf in dunne repen met het mes op een keukenplank.
2. Leg de vis is een grote kom en meng er de groene curry pasta, vissaus en kokosmelk door.
3. Laat dit minimaal een uur marineren in de koelkast.
G O U R M E T T E N
1. Schep een beetje vis met de marinade in het pannetje en laat dit garen.
2. Serveer met de verse koriander.
T I P
Misschien niet waar als eerste aan gedacht wordt, maar een kom met gestoomde witte rijst op de tafel kan prima naast het stokbrood.
Blijf op de hoogte van nieuws & aanbiedingen