Zeeverse producten
Ruim assortiment
Het product is succesvol aan uw winkelwagen toegevoegd
Aantal
Verzendkosten € 15,00 Gratis vanaf € 150
Totaal
Er zijn 0 artikelen in uw winkelwagen. Er is 1 artikel in uw winkelwagen.
Uw korting
Totaal producten
Totaal
Ga door met winkelen Doorgaan naar betalen

Recept gegratineerde zalm met Parmezaanse kaas

Boodschappen



4 zalmfilets van 150 g
zout, peper
4 el crème fraîche
2 el fijngehakte Italiaanse kruiden (vers of diepvries van Darégal)
25 g Parmezaanse kaas
2 el olijfolie
2 tenen knoflook
600 g panklare spinazie (vers of diepvries)



Vis is gezond, en met name vette vis vanwege de vis vetzuren die het bevat. Vette vissoorten, als zalm bijvoorbeeld mogen zeker één a twee keer per week op het menu staan. En met dit recept gaat dat zeker lukken. Geen moeilijke ingrediënten en handelingen. Lekker en simpel. Wij zeggen, doe je best!


H O O F D G E R E C H T
4 P E R S O N E N
M I N D E R D A N 3 0 M I N U T E N


B E R E I D I N G
1. Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de zalmfilets in een ingevette ovenschaal en bestrooi ze met zout en peper. Bestrijk elke filet met een eetlepel crème fraîche en strooi de Italiaanse kruiden en de parmezaanse kaas erover. Zet de schaal in de oven en laat de zalmfilets in ca. 5-8 minuten net aan gaar worden en licht kleuren.
2. Verhit intussen de olijfolie in een wok en pers de knoflook erboven uit. Roerbak de spinazie op hoog vuur in ca. 5 minuten beetgaar, laat het vocht verdampen. Voeg zout en peper naar smaak toe.
3. Maak op vier borden een bedje van spinazie en leg de zalmfilets erop.


T I P
Lekker met tagliatelle met peterselie en citroen.


Omega 3-vetzuren
Deze vis is rijk aan omega 3-vetzuren, welke beschermen tegen hart- en vaatziekten en passen in een gezond voedingspatroon.