4 zeebaarsfilets met huid à 150 g
200 g spaghetti
6 el olijfolie
2 tenen knoflook, in plakjes
75 g zwarte olijven, grof gehakt
4 el peterselie, fijngehakt
Als je dit gerecht één keer hebt gemaakt zal het zeker weten niet de laatste keer zijn. De zeebaarsfilet met gebakken olijven zijn goed te combineren met broccoli of bimi en partjes citroen.
H O O F D G E R E C H T
4 P E R S O N E N
M I N D E R D A N 3 0 M I N U T E N
B E R E I D I N G
1. Kook de spaghetti in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
2. Verhit in een ruime koekenpan 2 el olijfolie. Bestrooi de visfilets met zout en peper naar smaak en bak ze 3 minuten op hoog vuur op de velkant. Keer de visfilets en bak ze aan de andere zijde in nog 2 minuten gaar. Leg ze op 4 borden.
3. Fruit in het bakvet de knoflook 1 minuut. Voeg de olijven toe en bak 2 minuten mee. Giet de spaghetti af en meng door de gebakken olijven. Breng op smaak met de peterselie, zout en peper en leg in mooie nestjes bij de zeebaarsfilets.
Lekker met broccoli of bimi en partjes citroen.
Blijf op de hoogte van nieuws & aanbiedingen