500 g tonijnsteaks
peper en zout
Sesam zaadjes
sojasaus
8 kleine wraps (kant en klaar)
150 g roomkaas (Philadelphia)
roerbakmix Thais
Met tonijn wordt de lunch extra fijn! Deze gemarineerde tonijnreepjes geven de lunchwrap een Aziatisch tintje. Ze zijn zowel (lauw)warm als koud lekker.
V O O R G E R E C H T
4 P E R S O N E N
M I N D E R D A N 3 0 M I N U T E N
B E R E I D I N G
1. Kruid de tonijnsteaks met peper en zout en kruiden naar keuze. Marineer de tonijn met de sojasaus en laat dit even intrekken. Verwarm ondertussen een wok en roerbak de groenten.
2. Verhit een grillpan en grill de vis medium/ rosé aan beide zijden maximaal 1 minuut. Snijd de tonijn vervolgens in plakjes en bestrooi deze met sesamzaadjes.
3. Verwarm de wraps licht in een droge koekenpan totdat ze een beetje opblazen. Bestrijk de warme wraps met roomkaas en verdeel hierover de groenten en tonijn. Nu oprollen en genieten maar!
Blijf op de hoogte van nieuws & aanbiedingen