Zeeverse producten
Ruim assortiment
Het product is succesvol aan uw winkelwagen toegevoegd
Aantal
Verzendkosten € 15,00 Gratis vanaf € 150
Totaal
Er zijn 0 artikelen in uw winkelwagen. Er is 1 artikel in uw winkelwagen.
Uw korting
Totaal producten
Totaal
Ga door met winkelen Doorgaan naar betalen

Recept roodbaarsfilet met gesmoorde prei en salie

Boodschappen



4 roodbaarsfilets van 150 gram
1 citroen, uitgeperst
2 el olijfolie
½ tl paprikapoeder
12 jonge preitjes, goed gewassen
100 g roomboter
½ bosje salie, de blaadjes in reepjes
1 teentje knoflook, geperst
8 Amsterdamse uien, gehalveerd
peper en zout



Meer kleur op je bord? Kies dan voor jonge prei en roodbaarsfilet met vel. Je grilt de filet op de huid, waardoor het visvlees tegen de hitte beschermd wordt en gelijkmatig gaart.


H O O F D G E R E C H T
4 P E R S O N E N
M E E R D A N 3 0 M I N U T E N


B E R E I D I N G
1. Besprenkel de roodbaarsfilets met citroensap.
2. Meng de olijfolie met het paprikapoeder en bestrijk hiermee de filets. Breng ze op smaak met zout en peper.
3. Kook de preitjes 5 minuten en laat ze uitlekken op keukenpapier.
4. Smelt de roomboter in een steelpan (niet bruin laten worden), voeg knoflook en salie toe. Verhit een grillpan en rooster hierin de roodbaarsfilets 2 tot 3 minuten per kant.
5. Serveer per persoon 2 tot 3 preitjes met daaroverheen wat salieboter. Leg er de roodbaars bovenop en garneer met de Amsterdamse uien.