Zeeverse producten
Ruim assortiment
Het product is succesvol aan uw winkelwagen toegevoegd
Aantal
Verzendkosten € 15,00 Gratis vanaf € 150
Totaal
Er zijn 0 artikelen in uw winkelwagen. Er is 1 artikel in uw winkelwagen.
Uw korting
Totaal producten
Totaal
Ga door met winkelen Doorgaan naar betalen

Recept gegrilde roodbaarsfilet met pijnboompitten

Boodschappen



4 roodbaarsfilets (à 150 g)
1 sinaasappel
75 g pijnboompitten
75 g rozijnen
½ tl gemalen komijn (djinten)
zeezout en versgemalen zwarte peper
3 el olijfolie extra vierge



Gegrilde roodbaarsfilet met pijnboompitten een hoofdgerecht dat zeker voor herhaling vatbaar is. Dit gerecht laat zich prima combineren met couscous en sperziebonen.


H O O F D G E R E C H T
4 P E R S O N E N
M I N D E R D A N 3 0 M I N U T E N


B E R E I D I N G
1. Verwarm de ovengrill voor. Boen de sinaasappel schoon en rasp er 1 eetlepel oranje schil af. Hak de pijnboompitten en rozijnen grof en meng ze in een kom met de geraspte sinaasappelschil, peper, komijn, zout naar smaak en olijfolie.
2. Wrijf de roodbaarsfilets in met zout en peper en leg ze op een bakplaat. Strijk het pijnboompittenmengsel over de filets uit.
3. Schuif de bakplaat 15 cm onder de hete grill en rooster de roodbaarsfilets in 5 minuten goudbruin en gaar.


Lekker met couscous en sperziebonen.