Zeeverse producten
Ruim assortiment
Het product is succesvol aan uw winkelwagen toegevoegd
Aantal
Verzendkosten € 15,00 Gratis vanaf € 150
Totaal
Er zijn 0 artikelen in uw winkelwagen. Er is 1 artikel in uw winkelwagen.
Uw korting
Totaal producten
Totaal
Ga door met winkelen Doorgaan naar betalen

Recept Oosterse ovenschotel met kabeljauw

Boodschappen



700 g kabeljauwfilet
400 ml kokosmelk
2 tenen knoflook, heel fijn gesneden
4 el rode currypasta
1,5 el maizena
45 ml vissaus of 1 tablet vis bouillon
450 g sperziebonen
150 g cherrytomaten
1 Chinese kool, in brede repen gesneden
Partjes limoen om te garneren



Een ovenschotel doet het altijd goed. Deze Oosterse variant met kabeljauw is zowel geschikt voor een doordeweekse avond, als voor een gezellige avond met familie of vrienden. Omdat je hem makkelijk in de oven kunt schuiven, houd je genoeg tijd over om gezellig mee te kletsen met de gasten.


H O O F D G E R E C H T
4 P E R S O N E N
M E E R D A N 3 0 M I N U T E N


B E R E I D I N G
1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
2. Meng in een grote kom of beker de kokosmelk met de knoflook, currypasta, maïzena en vissaus of bouillonblokje (kruimel deze dan fijn boven de kom).
3. Verdeel de sperziebonen, cherrytomaten en Chinese kool over de bodem van een ovenschaal.
4. Schenk de kokosmelk over de groenten en zet de schaal in de oven.
5. Wrijf de kabeljauw in met wat olijfolie en bestrooi met wat peper en zout.
6. Leg de kabeljauw op de groenten, nadat deze 20 minuten in de oven hebben gestaan.
7. Laat de kabeljauw in ongeveer 15 tot 20 minuten gaar worden, afhankelijk van de dikte. (Wanneer de vis niet meer doorschijnend is en makkelijk ‘in vlokken’ los laat is hij gaar.
8. Serveer de schotel met gekookte rijst.


T I P
Voor een iets pittiger variant voeg je wat fijngesneden rode peper toevoegen aan de groenten.