Zeeverse producten
Ruim assortiment
Het product is succesvol aan uw winkelwagen toegevoegd
Aantal
Verzendkosten € 15,00 Gratis vanaf € 150
Totaal
Er zijn 0 artikelen in uw winkelwagen. Er is 1 artikel in uw winkelwagen.
Uw korting
Totaal producten
Totaal
Ga door met winkelen Doorgaan naar betalen

Recept tongrolletjes met champignons

Boodschappen



600 g tongfilets
250 g kastanjechampignons
2 el olijfolie
1 sjalotje, fijngehakt
1 el citroensap
2 eetlepels peterselie
1 el kappertjes
mespuntje mosterd
zwarte peper, versgemalen
100 ml kookroom
50 g geraspte belegen kaas




Tong heeft heel stevig visvlees, waardoor je de filet kunt oprollen zonder dat de hij uit elkaar valt. De gevulde rolletjes zijn een heel feestelijk gezicht en ook nog eens erg lekker. Je kunt met de vulling alle kanten op. Voor deze variant gebruikten wij kastanjechampignons en belegen kaas.


H O O F D G E R E C H T
4 P E R S O N E N
M E E R D A N 3 0 M I N U T E N


B E R E I D I N G
1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de champignons in kleine stukjes.
2. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak het sjalotje en de champignons op hoog vuur al omscheppend bruin. Sprenkel het citroensap erover en schep de kappertjes en peterselie erdoor. Breng het mengsel op smaak met zout en peper.
3. Wrijf de tongfilets in met zout en peper. Schep op elke filet een lepel van het champignonmengsel en rol de filets op, begin aan de smalle kant. Zet de rolletjes rechtop naast elkaar in een ovenschaal. Verdeel de rest van het champignonmengsel rond en tussen de rolletjes en schenk de room over de rolletjes. Strooi de kaas erover. Laat de tongrolletjes in de oven in 20 minuten gaar worden. Lekker met groene tagliatelle en gebakken tomaatjes.