Zeeverse producten
Ruim assortiment
Het product is succesvol aan uw winkelwagen toegevoegd
Aantal
Verzendkosten € 15,00 Gratis vanaf € 150
Totaal
Er zijn 0 artikelen in uw winkelwagen. Er is 1 artikel in uw winkelwagen.
Uw korting
Totaal producten
Totaal
Ga door met winkelen Doorgaan naar betalen

Recept scholfilet met een kruimelkorstje en olijven

Boodschappen



8 scholfilets
6 oude witte boterhammen
50 g zwarte olijven zonder pit
3 el fijngehakte peterselie
1 tl Provençaalse kruiden
2 el citroensap
2 el olijfolie
zout en peper



Deze scholfilet met een kruimel-korstje en olijven bereid je maar kort in de oven. Een mediterrane groenteschotel van courgette, aubergine, en tomaat zal hier bijzonder lekker bij smaken.


H O O F D G E R E C H T
4 P E R S O N E N
M I N D E R D A N 3 0 M I N U T E N


B E R E I D I N G
1. Verwarm de oven voor op 200 C.Verwijder de korsten van de boterhammen en maal het brood fijn. Hak de olijven fijn en meng ze met de broodkruimels, de peterselie, de Provençaalse kruiden, een snufje zout, peper, ½ eetlepel citroensap en ½ dl olie.
2. Vet een ruime, lage ovenvaste schaal in met een beetje olie. Besprenkel de scholfilets met 1½ eetlepel citroensap en leg ze naast elkaar in de schaal. Bestrooi ze met wat zout en bedek ze met het broodkruimelmengsel.
3. Zet de schaal boven in de oven en laat de vis in ongeveer 15 minuten gaar en krokant worden.


T I P
Een mediterrane groenteschotel van courgette, aubergine, en tomaat zal hier bijzonder lekker bij smaken.