4 zeeduivelmoten
300 g basmatirijst
500 g sperziebonen, schoongemaakt en in stukjes van 3 cm gesneden
2 el zonnebloemolie
2 teentjes knoflook, geperst
1 ui, gesnipperd
2 el milde rode curry pasta
400 ml kokosmelk
peper en zout
verse koriander
Deze curry is makkelijk, snel en bijzonder smaakvol. Heerlijk voor als je een keer iets anders wilt eten. Het visvlees van zeeduivel heeft een toegankelijke smaak en komt uitstekend tot zijn recht in deze spannende curry.
H O O F D G E R E C H T
4 P E R S O N E N
M I N D E R D A N 3 0 M I N U T E N
B E R E I D I N G
1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar, giet af en laat uitstomen.
2. Kook de sperziebonen 5 minuten voor in kokend water, giet af en zet apart.
3. Verwarm de olie in een ruime koekenpan. Fruit de ui en knoflook een paar minuten en voeg de curry pasta toe. Bak even mee. Voeg dan de kokosmelk toe, roer goed door en doe de sperziebonen en zeeduivel erbij.
4. Laat dit 15 minuten pruttelen en draai de zeeduivel halverwege om.
5. Haal de zeeduivel van de graat af en snijd in stukken. Doe terug in de pan en breng de curry op smaak met peper en zout.
6. Serveer met de rijst en verse koriander.
T I P
Deze curry is ook heel lekker met naan in plaats van rijst.
Blijf op de hoogte van nieuws & aanbiedingen