4 verse zalmfilets à 100 g
2 tomaten
50 g (verse) groene pesto
50 g vers geraspte Parmezaanse kaas
versgemalen peper
Gegrilde zalmfilet met pesto en tomaat een prachtige combinatie. Altijd lekker en makkelijk te bereiden in de oven. Geniet ervan!
H O O F D G E R E C H T
4 P E R S O N E N
M I N D E R D A N 3 0 M I N U T E N
B E R E I D I N G
1. Verwarm de grill voor. Was de tomaten, halveer ze en schep de zaadjes eruit. Snijd het vruchtvlees in kleine blokjes.
2. Leg de zalmfilets op een ingevette bakplaat en bestrijk ze royaal met de pesto. Verdeel de tomaatblokjes en Parmezaanse kaas erover. Schuif de bakplaat 15 cm onder de hete grill en laat de zalmfilets in ongeveer 5 minuten gaar worden.
Lekker met pasta en Sugar snaps op smaak gebracht met kruidenolie.
W I J N T I P
Bij dit pittige gerecht past een kruidige wijn als Pinot Gris.
Omega 3-vetzuren
Deze vis is rijk aan omega 3-vetzuren, welke beschermen tegen hart- en vaatziekten en passen in een gezond voedingspatroon.
Blijf op de hoogte van nieuws & aanbiedingen