Zeeverse producten
Ruim assortiment
Het product is succesvol aan uw winkelwagen toegevoegd
Aantal
Verzendkosten € 15,00 Gratis vanaf € 150
Totaal
Er zijn 0 artikelen in uw winkelwagen. Er is 1 artikel in uw winkelwagen.
Uw korting
Totaal producten
Totaal
Ga door met winkelen Doorgaan naar betalen

Recept gegrilde schol met snelle caesarsalade

Boodschappen



4 schollen
2 eieren
2 sneden witbrood, zonder korst
5 el olijfolie
1 (kleine) romaine sla, in repen
1 rode ui, in halve ringen
4 el caesardressing (flesje)
50 g Parmezaanse kaas, geraspt



Grillen is een simpele en snelle manier om vis in zijn geheel te bereiden. Je gaart de vis in acht tot tien minuten gaar in de oven en in de tussentijd maak je een lekker frisse caesarsalade.


H O O F D G E R E C H T
4 P E R S O N E N
M E E R D A N 3 0 M I N U T E N


B E R E I D I N G
1. Verwarm de ovengrill voor. Kook de eieren in acht minuten hard. Pel en snijd ze in partjes. Snijd het brood in blokjes. Verhit in een koekenpan twee eetlepels olijfolie. Bak het brood in twee tot drie minuten goudbruin. Bestrooi de croutons met zout en schud ze op een bord.
2. Leg de schol op een bakplaat bekleed met bakpapier. Bestrijk de vis met de resterende drie eetlepels olijfolie en bestrooi met zout en peper. Gril de schol onder de hete ovengrill in acht tot tien minuten gaar, schuif de bakplaat iets lager als de vis te donker kleurt.
3. Verdeel intussen de sla met de uiringen en partjes ei over vier borden. Sprenkel er de dressing over. Bestrooi de caesarsalade met de geraspte Parmezaanse kaas en de croutons. Leg de schol bij de salade op de borden en serveer.


Lekker met een partje citroen en ciabatta, gekookte krieltjes of verse frites.