Zeeverse producten
Ruim assortiment
Het product is succesvol aan uw winkelwagen toegevoegd
Aantal
Verzendkosten € 15,00 Gratis vanaf € 150
Totaal
Er zijn 0 artikelen in uw winkelwagen. Er is 1 artikel in uw winkelwagen.
Uw korting
Totaal producten
Totaal
Ga door met winkelen Doorgaan naar betalen

Recept schelvis in krokante Parmezaankorst

Boodschappen



600 g schelvisfilet, in 4-8 stukken
2 eieren
6 el bloem
75 g parmezaanse kaas, geraspt
2 tl gedroogde oregano
ca. 75 ml melk
4-6 el olijfolie
25 g rucola
1 citroen, in partjes



Dit recept met schelvis is Fish & Chips 2.0. In plaats van bierbeslag of bloem krijgt het visvlees een krokant korstje door een beslag van Parmezaanse kaas.


H O O F D G E R E C H T
4 P E R S O N E N
M I N D E R D A N 3 0 M I N U T E N


B E R E I D I N G
1. Klop met een garde of vork de eieren los.
2. Voeg 3 el bloem, de kaas, de oregano, de melk en wat peper toe. Klop tot een glad en dik beslag. Strooi de rest van de bloem op een bord.
3. Wentel de vis door de bloem, schud het teveel eraf en haal de vis vervolgens door het beslag.
4. Verhit in een koekenpan een flinke laag olijfolie. Bak de schelvisfilets in 2 minuten per kant goudbruin, krokant en net gaar. Leg de vis op een schaal. Bestrooi met de rucola en serveer met de partjes citroen.


T I P
Lekker met in de oven geroosterde aardappelpartjes met knoflook en grof zeezout.


Meer