Zeeverse producten
Ruim assortiment
Het product is succesvol aan uw winkelwagen toegevoegd
Aantal
Verzendkosten € 15,00 Gratis vanaf € 150
Totaal
Er zijn 0 artikelen in uw winkelwagen. Er is 1 artikel in uw winkelwagen.
Uw korting
Totaal producten
Totaal
Ga door met winkelen Doorgaan naar betalen

Recept fusion tonijn nicoise salade

Boodschappen


4 tonijnbiefstukjes van 75 g
350 g Charlotte aardappeltjes
100 g haricots verts
1 bakje kerstomaatjes, gehalveerd
8 kwarteleitjes
10 ansjovisfilets, in de lengte gehalveerd
3 zwarte olijven p.p, gehalveerd
1 zoete ui, gehalveerd en in dunne ringen
½ bosje basilicum, de blaadjes gescheurd
½ bosje koriander, de blaadjes
100 g Parmezaanse kaas, in krullen
1 sjalotje
1 dl olijfolie
1/2 el mosterd
½ tl Provençaalse kruiden
1 eigeel
30 ml balsamicoazijn
30 ml room
1 el honing
peper en zout



Tonijn is fijn! Maak deze heerlijke frisse salade met deze vissoort. Een hoofdgerecht dat je waarschijnlijk niet één keer zal bereiden, maar nog veel vaker!


H O O F D G E R E C H T
4 P E R S O N E N
M I N D E R D A N 3 0 M I N U T E N


B E R E I D I N G
1. Snijd de aardappeltjes een of twee keer door en kook ze gaar. Kook de haricots verts beetgaar in een kleine 10 minuten. Kook de kwarteleitjes 1,5 tot 2 minuten, pel ze onder de koude kraan en halveer ze.
2. Maak een dressing door alle ingrediënten met elkaar te vermengen met de staafmixer. Meng alle groenten, de olijven en de ui met een deel van de dressing en breng op smaak met zout en peper.
3. Bestrijk de tonijnbiefstukjes met wat olie en bak ze aan één kant in een hete grillpan. Verdeel de salade over 4 borden en leg de biefstukjes erbovenop. Dresseer hieromheen de kwarteleitjes en de reepjes ansjovisfilet en schenk nog wat van de dressing over de sla.
4. Garneer het gerecht met de basilicum, koriander en Parmezaanse kaas.