4 scholfilets van ca. 125 g
1 el citroensap
mespuntje mosterd
Peper, versgemalen
1 sneetje oud witbrood, fijn verkruimeld
100 g Parmezaanse kaas, versgeraspt
2 bosuitjes, in ringetjes
2 el peterselie, fijngehakt
1 el dille, fijngehakt
1 dl vis- of tuinkruidenbouillon
Je hebt niet altijd tijd om lang in de keuken te staan, maar je wil toch wat lekkers eten? Dan is dit een uitstekend gerecht! Je bereidt het binnen 30 minuten in de magnetron.
L U N C H G E R E C H T
2 P E R S O N E N
M I N D E R D A N 3 0 M I N U T E N
B E R E I D I N G
1. Dep de scholfilets droog met keukenpapier en wrijf ze in met citroensap, zout en peper. Leg 2 scholfilets naast elkaar in een rechthoekige magnetronschaal.
2. Meng in een kom het broodkruim met de helft van de Parmezaanse kaas, de bosui, peterselie en dille. Meng er zout en peper naar smaak door. Verdeel 3/4 van het kruidenmengsel over de scholfilets in de schaal. Leg de andere scholfilets erop en verdeel de rest van het kruidenmengsel erover. Strooi de rest van de kaas erover. Schenk de vis- of kruidenbouillon op de bodem van de schaal.
3. Dek de schaal af met een deksel of magnetronfolie en verwarm de scholfilets 8-10 minuten in de magnetron op 400 Watt. Laat de scholsandwiches nog ca. 3 minuten nagaren.
Lekker met aardappelpuree en roergebakken courgette of prei.
Blijf op de hoogte van nieuws & aanbiedingen